DeLaval Vacuümpomp haalt het maximale uit jouw melkinstallatie.

De DVP is een zeer betrouwbare frequentie gestuurde vacuümpomp. De schoepenpomp wordt rechtstreeks aangedreven op de as van de motor en heeft dus geen V-snaren die energieverlies veroorzaken. Mede hierdoor heeft de pomp een laag energieverbruik en is er weinig onderhoud nodig. De RVS vochtvanger beschermt de pomp tegen schade, veroorzaakt door water en vaste deeltjes in de luchtstroom

Weten wat onze vacuümpomp jou kan besparen?

Belangrijkste voordelen

NFO frequentieregelaar

De variabele toerentalregelaar NFO van DeLaval is de eerste in de melkveehouderij met een fluisterstille frequentieregelaar voor vacuümpompen die de oorzaak van EMC-probleem oplost, in plaats van de symptomen

Geen elektromagnetische verstoring/zwerfstroom

Geen afgeschermde kabels nodig

Geeft tot 70% energiebesparing

Fluisterstil, geen hoge fluittonen

Vacuümpomp DVP-F

De DVP-F is een DVP met een geïntegreerde NFO frequentiesturing. Deze zorgt ervoor dat de draaisnelheid van de pomp aangepast wordt de vacuümbehoefte. Hierdoor kan tot 70% elektriciteit bespaard worden. Bovendien wordt het geluid tijdens het melken sterk verminderd.

Direct aangedreven

Oliesmering

Energiebesparing

Vermindert geluidsoverlast

Capaciteit van 900 tot 2.700 liter/min

Vacuümpompolie

Een goede smering is onontbeerlijk voor het behoud van de druk en een goede afdichting van de vacuümpomp. Bovendien nemen de weerstand en slijtage van de bewegende delen hierdoor af. Dit heeft tot gevolg dat de onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven en de levensduur van de pomp wordt verlengd. Door de hoge viscositeit van DeLaval vacuümpompolie bent je verzekerd van een regelmatige smering over een breed temperatuurbereik, zodat de pomp naar behoren functioneert, of het nu hartje zomer is of ’s winters 21 °C onder nul. De olie gaat daarnaast corrosie van de pomp tegen en zorgt voor een constante, gelijkmatige overdracht van de vacuümdruk.

Speciaal ontwikkeld voor vacuümpompen in de melkveehouderij

Uitstekende smering, zelfs bij extreme temperaturen

Helpt de vacuümpomp in topconditie te houden

Documenten

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

VMS V310 – Kramer – De Knipe

Bij Familie Kramer zijn 2x VMS V310 geïnstalleerd. Deze meten de progesteron in de melk en helpen bij het vruchtbaarheidsmanagement. Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

E100 Draaimelkstal – De Koe – Molkwerum

Bij Familie De Koe is de eerste 40 stands E100 Draaimelkstal geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

8x VMS V300 – Jellema – Smallebrugge

Bij Familie Jellema zijn de melkrobot en melkstal gecombineerd tot een systeem: Batchmelken. Maar liefs 8 VMS V300 melken de koeien tweemaal daags. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00