DeLaval E100 Buitenmelker

Alles wat we de afgelopen 130 jaar hebben geleerd over het ontwerpen, bouwen en installeren van melksystemen over de hele wereld is toegepast om een antwoord te geven op de hedendaagse uitdagingen van de melkveehouder. We hebben onze meest efficiënte draaistallen ontwikkeld.

Doordacht koeverkeer

Comfort voor de koe en de melker

Geïntegreerde systemen in InService All-Inclusive

Weten of de E100 iets is voor jou?

Belangrijkste voordelen

Koeverkeer

Met onze nieuwe DeLaval FastLane™ brug verloopt het oplopen en aflopen van de draaistal snel, rustig en efficiënt. De DeLaval ComfortBail™ is uniek voor de DeLaval E100™ draaimelkstal. De automatisering, de afnamecilinder en het spoelblok zijn geïntegreerd in de bail en door de lage opbouw verloopt het op- en aflopen vlot. De clusterdrop zorgt voor een goede slanggeleiding zonder hinder bij de in- en uitloop.

DeLaval FastLane™

DeLaval ComfortBail™

Verbeterde operationele systemen

Met de DeLaval Cockpit™ heb je de mogelijkheid om het hele melkproces te besturen en te controleren, allemaal op reikafstand van waar jij de melkstellen aansluit. Dankzij het grote en hoge resolutie touchscreen houd je zicht op alle koeien op de draaistal. De RC3 besturing met touchscreen geeft u alle mogelijkheden om de draaistal zo efficiënt mogelijk te bedienen op basis van de melktijd van de koeien op het platform. Alles is geïntegreerd met het DelPro systeem zodat jij op elk moment over alle informatie beschikt en de juiste beslissingen kunt nemen.

DeLaval Cockpit™

DeLaval DelPro™ Integratie

InService All-Inclusive™

Geen verrassingen achteraf. Met InService All-Inclusive heb jij de mogelijkheid om een vast onderhoudsprotocol te volgen om het beste rendement uit jouw investering te halen, tegen vooraf afgesproken voorwaarden.

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

VMS V310 – Kramer – De Knipe

Bij Familie Kramer zijn 2x VMS V310 geïnstalleerd. Deze meten de progesteron in de melk en helpen bij het vruchtbaarheidsmanagement. Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

E100 Draaimelkstal – De Koe – Molkwerum

Bij Familie De Koe is de eerste 40 stands E100 Draaimelkstal geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

8x VMS V300 – Jellema – Smallebrugge

Bij Familie Jellema zijn de melkrobot en melkstal gecombineerd tot een systeem: Batchmelken. Maar liefs 8 VMS V300 melken de koeien tweemaal daags. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00