DeLaval P500 melkstal

De DeLaval Melkstal P500 vertegenwoordigt een belangrijke vernieuwing in de parallel melkstallen. Het is een geheel nieuwe benadering om jouw koeien rustig, snel en efficiënt door het melkproces te loodsen met de volgende nieuwigheden.

DeLaval SynchroArc™

DeLaval SynchroSweep™

DeLaval SynchroControl™

Weten of de P500 iets is voor jou?

Belangrijkste voordelen

SynchroArc

DeLaval SynchroArc is meer dan een nekrail: hij is ontworpen om een vrije koe-doorstroming te optimaliseren. De indexering om de koeien dichter bij de melker te brengen is verbeterd. Dit alles met een kleiner vloeroppervlak en een lagere totale hoogte zodat deze stal in een beperkte ruimte ingepast kan worden.

Betere indexering van gemengde veestapels

Minder verticale ruimte nodig

Grotere vrije uitloopruimte voor de koeien

SynchroSweep

Met de nieuwe DeLaval SynchroSweep hebben we ongekend snelle, maar tegelijkertijd rustige koewissels mogelijk gemaakt.

Stimuleert de koeien om de melkstand op een vlotte manier te verlaten

Geeft extra comfort en ruimte door het optrekken van de positiehekken tijdens het melken

Geen positiehek-palen in de vloer

SynchroControl

Het RVS onderkabinet zorgt voor een strakke afwerking waarbij de spoelblokken en melkmeters op een unieke manier zijn weggewerkt in het fraaie kabinet. Ook een fraai RVS bovenkabinet is mogelijk. Hierin wordt alle automatisering ondergebracht. Tenslotte kunnen er voerbakken gemonteerd worden op het borsthek waardoor ook voeren, al dan niet geprogrammeerd, tot de mogelijkheden behoort.

Individueel PLC programmeerbare besturing van de verschillende functies per groep of voor de gehele rij

Koppeling van de verschillende fases van de koewissel zonder inbreng van de melker

Groepsindexering

Groepsindexering zorgt voor extra veiligheid en efficiëntie in de parallel melkstal, zodat de melkers de melkroutine kunnen starten zodra de eerste groep is geladen. De koeien zijn zo gepositioneerd dat deze goed bereikbaar zijn voor de melker.

Start werkroutinges bij koeien die al binnen zijn

Verhoogt de veiligheid en het comfort van de melker door de koeien met lage druk dichter naar de mestgoot te brengen

Beschikbaar op All Exit en Gang Exit configuraties

Exit Plus

Exit Plus biedt het ultieme in parallel-melkstal-efficiëntie door het verminderen van de behoefte om extra knoppen in te drukken tijdens wisselingen.

Eén druk op de knop om de koeien te laten vertrekken; de stal klaar te maken voor de volgende ronde, de ingang te openene en het opdrijfhek aan te sturen

Vermindert de noodzaak voor de melker om in te grijpen in het koeverkeer

Verhoogt de efficiëntie in de melkstal

InService All-Inclusive ISAI

Preventief onderhoud voor uw P500 wordt uitgevoerd volgens de aanbevelingen van DeLaval. Onze gecertificeerde servicemonteurs gebruiken originele onderdelen en professioneel gereedschap bij het testen van de installatie.

Zorgt ervoor dat regelmatig preventief onderhoud wordt uitgevoerd

Uitgebreide garantiemogelijkheden door middel van een prestatie-overeenkomst

Vermindert het risico op storingen, stilstand en extra kosten

Documenten

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

20x Evanza – Wartena – Grou

Bij Familie Wartena is de melkstal voorzien met 20x nieuwe Evanza meklklauwen. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

2×10 Solidex – Van de Avoird – Delfstrahuizen

Bij Familie Van de Avoird is een 2×10 Solidex geplaatst. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

2×20 P500 – Dooper – Sondel

Bij Familie Dooper is de eerste 2×20 P500 geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00