De beste melksystemen worden met gemak op jouw melkveebedrijf geïnstalleerd

Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is op het gebied van melksystemen op jouw bedrijf? Of het nu gaat over: melkrobots, draaimelkstallen, visgraat, zij-aan-zij of swing-over, bij ons ben je op het goede adres. Samen bepalen we wat jij belangrijk vindt om zo het beste plan voor jouw melkveebedrijf te maken!

Wil jij meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

VMS™ Melkrobot

Met onze DeLaval VMS draait het allemaal om jou als melkveehouder. Nauwkeuriger. Winstgevender. We zijn in staat om elk bedrijf, elke melkveeouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen.

Draaistallen

Rustig, snel, efficiënt en veilig melken, met een soepele doorstroming van uw koeien. Het is de perfecte plek voor jou, je personeel en je koeien.

Melkstallen

Een reeks melkstallen die zijn afgestemd op de behoefte van jou en je bedrijf. Elke melkstal is zo ontworpen dat jij en je dieren zicht altijd comfortabel en veilig voelen.

Onze ToerBoertiek, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00