Koecomfort

Koecomfort verbetert de prestaties van je veestapel

Verschillende factoren bepalen de gezondheid van je dieren. Wij helpen je om hier meer grip op te krijgen. Koecomfort verhoogt de prestaties.

Koeborstels

De koeborstels hebben een positieve invloed op de hygiëne en de rust van de dieren. Ook stimuleert het borstelen de bloedsomloop. Dit zorgt voor een gezondere huid. Tot slot vinden koeien borstelen gewoon heel erg fijn.

Lees verder

Liggen

Je koeien zijn topsporters. Daarom is het van belang dat ze voldoende rust krijgen en geen blessures oplopen. Zo blijven ze fit en gezond en produceren meer melk. Geef je dieren daarom een aangenaam ligbed en een ondergrond met voldoende grip.

Lees verder

Lopen in de stal

Koeien moeten goed kunnen bewegen in de stal. Daarom is het van groot belang dat de klauwgezondheid perfect is. Dit vraagt om een gedegen klauwverzorgingsbeleid.

Lees verder

Drinken

Hoog productieve koeien hebben iedere dag ruim 150 liter vers water nodig. Des te meer koeien drinken, des te meer voer ze opnemen en des te hoger de melkproductie. Zorg daarom altijd voor voldoende drinkwater van goede kwaliteit.

Lees verder

Producten

Ventilatie & verlichting

Wil je dat de koeien in topconditie blijven? En vind je het belangrijk dat jongvee voorspoedig groeit? Frisse lucht van de juiste temperatuur is een must. Ook heeft de hoeveelheid licht in de stal veel invloed. Je hebt direct grip op deze factoren met onze innovatieve oplossingen voor ventilatie en verlichting.

Lees verder

Producten

Afrastering & huisvesting voor kalveren

Door een solide afrastering staan je koeien veilig in de wei en bespaar je jezelf een hoop tijd en energie. Wij geven je graag advies over de mogelijkheden. Ben je op zoek naar faciliteiten waarmee je een speciale plek creëert waarin kalveren goed gedijen? Ook dan kun je bij ons aankloppen.

Lees verder

Advies en service

Hoe maak je de beste keuzes voor jou bedrijf? Wij laten je zien welke stappen je kunt nemen. Onze adviseurs bouwen hierbij om hun jarenlange kennis van de melkveehouderij en kennen alle ins en outs.