Melksystemen

ASP Noard heeft voor ieder bedrijf het juiste melksysteem

Je hebt legio opties voor melksystemen. Hoe bepaal je dan wat nu en in de toekomst bij jouw bedrijf past? Wij denken graag met je mee. ASP Noard is dealer van innovatieve en conventionele DeLaval melksystemen.

Automatisch melken

Steeds meer boeren kiezen voor een automatisch melksysteem. Het feit dat de dames 24/7 per dag gemolken worden, geeft je flexibiliteit en vrijheid. Automatisch melken verhoogt het arbeidsgemak en de melkkwaliteit. Zo kan je bedrijf groeien terwijl jij meer tijd overhoudt voor andere belangrijke werkzaamheden en je sociale leven.

Meer over automatisch melken

Melkstallen

Wil je dat de koeien gegroepeerd naar de stal komen en op een vaste plek gemolken worden op een tijdstip dat jij bepaalt? Wellicht is een moderne melkstal de beste optie. Binnen dit segment heb je diverse mogelijkheden. Wij leveren meerdere types DeLaval melkinstallaties. Of het nu gaat om een basis model of een geavanceerde installatie; wij maken graag tijd vrij om met je te sparren wat wijsheid is voor jouw bedrijf.

Meer over melkstallen

Advies en service

Goed advies komt tot stand door interactie tussen jou en ons. Daarom gaan we graag met je in gesprek. Als we weten wat jou drijft, wat je wensen zijn en waar je naartoe wilt met je bedrijf, dan kunnen we je goed adviseren. Kies je voor ons, dan kun je vertrouwen op goed onderhoud en 24-uursservice. Ook komen we bij je langs met onze Toerboertiek.