Melkwinning

ASP Noard heeft alles onder 1 dak voor melkwinning

Melkwinning omvat alle middelen die jou helpen om de melkproductie te verhogen en de kwaliteit van de melk te borgen. Wij gaan voor het hoogst haalbare. Daarom bieden wij je een breed assortiment van het merk DeLaval. Je ontdekt het aanbod hieronder.

Voeren

Het voeren en alles wat daarmee te maken heeft, is een grote investering. Tegelijk levert het veel op, mitst je het goed aanpakt. Daarom adviseren wij je om aan de slag te gaan met voermanagement. Dit leidt tot een toename van de melkgift en een verhoging van de melkwaardes.

Lees verder

In de machinekamer

Een solide vacuümpomp is een must voor het melkproces en het transport naar de koeling. Daarnaast wil je de kwaliteit van de melk natuurlijk borgen door optimale hygiëne. Ontdek hoe wij je hierbij kunnen helpen.

Lees verder

In de melkstal

Ga je voor het beste resultaat? Pas je melkstal aan jouw specifieke wensen en de behoeftes van je koeien aan.

Lees verder

Management

Moderne technologie helpt ons vooruit. Door gebruik te maken van een professioneel managementsysteem verzamel je eenvoudig waardevolle informatie. Bijvoorbeeld over de vruchtbaarheid, uiergezondheid, energiebalans en voeding. Dit bespaart je veel tijd en verhoogt de performance van je bedrijf.

Lees verder

Uiergezondheid en mastitispreventie

Veel hangt af van een goede uiergezondheid. Het beïnvloedt de productie en levensverwachting van je koeien. Onze oplossingen helpen je om de uiergezondheid op peil te houden en ontstekingen te voorkomen.

Lees verder

Advies en service

Hoe maak je de beste keuzes in melkwinning voor jou bedrijf? Samen bespreken we de opties. Onze adviseurs zijn je sparringpartner. Zij bouwen op hun jarenlange kennis van de melkveehouderij en kennen alle ins en outs.