ASP Noard levert resultaat

Experts met een brede kennis

Wij helpen melkveehouders om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Wil je het rendement verbeteren zonder dag en nacht te werken? Wat je wens ook is, wij weten hoe je deze realiseert en hebben daarvoor de juiste kennis en kunde in huis.

Totaaloplossingen waar je op kunt bouwen

Als veehouder heb je het al druk zat. Daarom maken wij jouw leven graag wat makkelijker. Daarom leveren wij alle facetten die moderne melkveehouders nodig hebben. Systemen, producten, onderhoud en services. Dit scheelt je een hoop tijd en geeft rust. Al meer dan 700 bedrijven in de regio maken gebruik van onze diensten.

Betrokken bij melkveehouders

Een goed resultaat bereik je samen, dit kenmerkt de manier waarop wij werken. Het gaat om jou en jouw bedrijf. Ons vakkundige team staat tot je beschikking. Zij denken mee, geven advies en laten zien welke mogelijkheden je hebt. Nu en in de toekomst.

‘Iedere melkveehouder mag van ons verwachten dat wij de juiste tools, mensen en ervaringen hebben om zijn bedrijf goed te laten functioneren’

Advies en service

Wij geloven in maatwerk en dat is wat wij bieden. Als jij vertelt wat je wensen zijn, dan ontvang je een solide advies specifiek voor jouw bedrijf. Zo kun je een weloverwogen besluit nemen en doen wat goed is voor jouw bedrijf.

Ontdek onze shop

Zoek je een specifiek item voor jouw bedrijf? Wellicht vind je het in no time in onze shop. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment melkkleding en werkkleding. Kom gerust langs. Je bent van harte welkom.

ASP Noard | Melksystemen icon

Melksystemen

Ieder bedrijf heeft haar eigen kenmerken en behoeften en verdient daarom de juiste aandacht. Wij leveren maatwerk op het gebied van melktechniek voor automatisch melken en conventionele melkstallen.

 

Bekijk hier Melksystemen

ASP Noard | Melkwinning icon

Melkwinning

Hoe kun je de efficiency van het melkproces vergroten, de melkproductie verhogen en de melkkwaliteit op jouw bedrijf verbeteren? Laat niets aan het toeval over. Ontdek onze oplossingen voor beter en efficiënter melken.

 

Bekijk hier Melkwinning

ASP Noard | Koecomfort icon

Koecomfort

Het welzijn van de koe heeft direct effect op de prestaties van je bedrijf. Ga daarom voor de best mogelijke levenskwaliteit van je veestapel op het gebied van comfort, hygiëne en levensduur. Dit levert direct resultaat op.

 

Bekijk hier Koecomfort

Pieter van der Meulen

Pieter.vandermeulen@aspnoard.nl
06-21172038

Sjoerd Koopmans

Sjoerd.koopmans@aspnoard.nl
06-22380267

Hoe kunnen wij jou helpen?