Service en advies gericht op jouw bedrijf

Goede service is goud waard

ASP Noard doet meer dan oplossingen leveren, wij zetten graag een stap extra. Wij zijn tevreden als jij goed geholpen bent en weet waar je aan toe bent. Lees verder om te ontdekken welke service je van ons kunt verwachten.

Bedrijfsspecifiek advies

Ieder bedrijf is anders, dat maakt ons werk zo mooi en dynamisch. Jij vertelt en wij luisteren. Of het nu gaat om de vervanging of update van een melkinstallatie, het optimaliseren van je stalindeling, het welzijn van je dieren of automatisering. Wij verdiepen ons in jouw situatie en komen met een op maat gemaakte oplossing.

Onderhoud en storingsdienst

Gepland onderhoud zorgt dat je systemen optimaal blijven draaien. Daarom komen onze monteurs periodiek langs om alles grondig te doorlopen. Hierdoor wordt de continuïteit vergroot en de levensduur van je installatie verlengd.

Hoe goed het onderhoud ook is, een storing kan altijd voorkomen. Daarom zijn onze storingsmonteurs 24/7 in de buurt en staan voor je klaar.

De Toerboertiek komt volgens afspraak bij je langs

De Toerboertiek levert de benodigde onderdelen en producten bij jou op het bedrijf tegen afgesproken condities. Hierdoor word je als melkveehouder ontzorgt op het gebied van verbruiksartikelen. Heb je een vraag of wil je even sparren? Ook dan kun je bij onze ‘Toerboertiekers’ terecht.