DeLaval Voerstation haalt het maximale uit jouw koeien.

Met DeLaval voerstations kun je per individuele koe een voerplan programmeren, waarbij je uitgaat van de lactatiefase en de melkgift. Door per afzonderlijke koe te voeren, optimaliseer je hun gezondheid, melkgift en vruchtbaarheid. Aan het begin van de lactatie kun je de voergift verhogen en deze weer verlagen wanneer de productie zakt. Door automatisch de melkgift aan het voer te koppelen, bespaar je op den duur krachtvoer, want je voorkomt overvoeren.

Uniek spaarsysteem zonder dagwisseling zorgt voor gespreid voeren en rust in de stal

Robuuste constructie in Standaard en Premium uitvoering

Uitvoerbaar met een mechanisch op pneumatisch sluithek

Continue dosering zodat uitstoten geen nut heeft

Tot vier verschillende voersoorten

Weten wat ons krachtvoerstation voor jou kan betekenen?

Verschillende opties bij een DeLaval voerstation

Afsluithekken

Rondom het krachtvoerstation kan het vaak onrustig zijn, doordat koeien in lagere rang verstoten worden. Hierdoor vreten zij niet hun portie krachtvoer met mogelijke gezondheidsproblemen als gevolg. Bovendien geeft het stoten vervelende verwondingen aan uiers en achterbenen. Met behulp van een afsluithek is dit verleden tijd en kunnen koeien in lagere rang niet meer worden verstoten

Lagere rang dieren worden niet meer verstoten

Beter presterende veestapel

Meer rust, minder gezondheidsproblemen

Vernieuwd robuust ontwerp

Praktijk laat zien dat het ijzerwerk rondom de RVS voerbak vaak roest door blootstelling aan een agressief milieu. Dit deel van de krachtvoerstation is nu ook van RVS om de levensduur te verbeteren.

RVS is beter schoon te houden

Minder roestvorming

Verlgende levensduur van het krachtvoerstation

Uniek spaarsysteem

Het gepatenteerde spaarsysteem van DeLaval zonder dagwisseling zorgt voor gespreid voeren en rust in de stal. De koe spaart continu en bepaalt zelf wanneer het weer een portie krachtvoer gaat opnemen

Geen dagwisseling zorgt voor meer rust

Continue krachtvoeropname zorgt voor een stabieler pH in de pens

Mindere competitie aan het voerhek

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

VMS V310 – Kramer – De Knipe

Bij Familie Kramer zijn 2x VMS V310 geïnstalleerd. Deze meten de progesteron in de melk en helpen bij het vruchtbaarheidsmanagement. Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

E100 Draaimelkstal – De Koe – Molkwerum

Bij Familie De Koe is de eerste 40 stands E100 Draaimelkstal geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

8x VMS V300 – Jellema – Smallebrugge

Bij Familie Jellema zijn de melkrobot en melkstal gecombineerd tot een systeem: Batchmelken. Maar liefs 8 VMS V300 melken de koeien tweemaal daags. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00