ASP Noard levert resultaat. Met ruim 700 klanten helpen we jou ook graag met het halen van jouw doelen.

Wie is ASP Noard?

Sinds 2018 is DeLaval Manus Noord overgenomen door Sjoerd Koopmans (rechts) en Pieter van der Meulen (links) en zijn ze verder gegaan onder de naam ASP Noard. Beiden waren al 10 jaar in dienst bij DeLaval Manus Noord en hebben deze lijn doorgetrokken als eigenaren. Wij helpen melkveehouders om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden. Wil je het rendement verbeteren zonder dag en nacht te werken? Wat je wens ook is, wij weten hoe je deze realiseert en hebben daarvoor de juiste kennis en kunde in huis.

Als veehouder heb je het al druk zat. Daarom maken wij jouw leven graag wat makkelijker. Om die reden leveren wij alle facetten die moderne melkveehouders nodig zijn. Systemen, producten, onderhoud en services. Dit scheelt je een hoop tijd en geeft rust. Al meer dan 700 bedrijven in de regio maken gebruik van onze diensten.

Advies en service

Wij geloven in maatwerk en dat is wat wij bieden. Als jij vertelt wat je wensen zijn, dan ontvang je een solide advies specifiek voor jouw bedrijf. Zo kun je een weloverwogen besluit nemen en doen wat goed is voor jouw bedrijf.

Betrokken bij melkveehouders

Mederwerkers nemen de planning door

Een goed resultaat bereik je samen, dit kenmerkt de manier waarop wij werken. Het gaat om jou en jouw bedrijf. Ons vakkundige team staat tot je beschikking. Zij denken mee, geven advies en laten zien welke mogelijkheden je hebt. Nu en in de toekomst.

Ontdek onze shop

Zoek je een specifiek item voor jouw bedrijf? Wellicht vind je het in no time in onze shop. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment melkkleding en werkkleding. Kom gerust langs. Je bent van harte welkom.

Of bestel gemakkelijk en snel jouw benodigdheden online

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

De OptiDuo™ en RS450

Op zoek naar nog meer gemak en flexibiliteit naast de VMS™ V300? Neem de RS450 mestrobot. Met verschillende schuifmaten past die altijd in jouw stal en zorgt hij voor een schonere stal, wat resulteert in een betere klauwgezondheid en verzeker je een goede loop op de melkrobot. Of neem de OptiDuo™ voeraanschuifrobot.

Met behulp van deze jongen is voer aanschuiven verleden tijd. Hij zorgt er niet alleen voor dat het voer voor het voerhek beter beschikbaar is voor je koeien, wat resulteert in een hogere voeropname, maar ook dat de koeien de melkrobot vaker bezoeken. Dat alles leidt uiteindelijk tot meer melk in de tank. Op die manier kun jij nog meer halen uit je VMS™ V300!

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval Voerstation

Productiegericht voeren per koe voor optimale resultaten

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

Onze opgeleverde projecten

VMS V310 – Kramer – De Knipe

Bij Familie Kramer zijn 2x VMS V310 geïnstalleerd. Deze meten de progesteron in de melk en helpen bij het vruchtbaarheidsmanagement. Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

E100 Draaimelkstal – De Koe – Molkwerum

Bij Familie De Koe is de eerste 40 stands E100 Draaimelkstal geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

8x VMS V300 – Jellema – Smallebrugge

Bij Familie Jellema zijn de melkrobot en melkstal gecombineerd tot een systeem: Batchmelken. Maar liefs 8 VMS V300 melken de koeien tweemaal daags. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00