De juiste oplossingen voor jouw bedrijf

Dealer van DeLaval

ASP Noard | Melksystemen icon

Melksystemen

Ieder bedrijf heeft haar eigen kenmerken en behoeften. Graag denken wij met je mee welk melksysteem met jouw wensen matcht. Ons assortiment bestaat uit systemen van DeLaval voor automatisch melken, melkstallen en draaistallen.

 

Bekijk onze Melksystemen

ASP Noard | Melkwinning icon

Melkwinning

Hoe kun je de efficiency van het melkproces vergroten, de melkproductie verhogen en de kwaliteit van het melk verbeteren? Laat niets aan het toeval over. Ontdek bij ons uitgebreide DeLaval oplossingen voor optimale melkwinning.

 

Bekijk onze Melkwinning

ASP Noard | Koecomfort icon

Koecomfort

Het welzijn van de koe heeft direct effect op de prestaties van je bedrijf. Ga daarom voor de best mogelijke levenskwaliteit van je veestapel. Dit levert direct resultaat op. Bijvoorbeeld door de afname van klauwproblemen of door een verbeterde hygiƫne.

 

Bekijk onze Koecomfort

Ben je op zoek naar tweedehands melksystemen of onderdelen?

Soms kan het interessant zijn om bedrijfsmiddelen tweedehands aan te schaffen. Hierdoor kun je kostbare centen besparen. Ben je op zoek naar een specifiek item voor jouw bedrijf? Wellicht hebben wij het voor je staan. Ons aanbod gebruikte spullen is breed. Daarnaast bieden wij alleen spullen van hoge kwaliteit aan.

Advies en service

Wij geloven in maatwerk en dat is wat wij bieden. Als jij vertelt wat je wensen zijn, dan ontvang je een solide advies specifiek voor jouw bedrijf. Daarin zie je welke opties je hebt. Zo kun je een weloverwogen besluit nemen en doen wat goed is voor jouw bedrijf.

Kiezen voor ASP, is kiezen voor service. Denk aan preventief onderhoud om storingen voor te zijn en een 24-uursbereikbaarheidsdienst. Tot slot komt de Toerboertiek periodiek langs om je te voorzien van de nodige materialen.