Samen gaan we voor de beste voerefficiëntie voor jouw melkveebedrijf.

Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is op het gebied van voersystemen op jouw bedrijf? Of het nu gaat over: aanschuifrobots, krachtvoerstations, kalverdrinkautomaten of automatische voersystemen, bij ons ben je op het goede adres. Samen bepalen we wat jij belangrijk vindt om zo het beste plan voor jouw melkveebedrijf te maken!

Wil jij meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

DeLaval OptiDuo™ Aanschuifrobot

Schuif het voer niet alleen aan, maar ververs het ook met DeLaval OptiDuo™. In plaats van het voer samen te persen, mengt de OptiDuo het opnieuw waardoor het aantrekkelijker is voor de koeien.

DeLaval Voerstation

Met DeLaval voerstations kunt u per individuele koe een voerplan programmeren, waarbij u uitgaat van de lactatiefase en de melkgift. Door per afzonderlijke koe te voeren, optimaliseert u hun gezondheid, melkgift en vruchtbaarheid.

DeLaval kalverdrink- en voerautomaat

De kalveren van vandaag zijn de hoogproductieve koeien van morgen. Daarom is het van doorslaggevend belang deze jonge dieren een optimale start te geven.

Meer weten?

Onze ToerBoertiek, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00