Een beter koecomfort zorgt voor gezondere en productievere koeien en maakt jou een tevreden veehouder.

Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is op het gebied van koecomfort op jouw bedrijf? Of het nu gaat over: ventilatoren, koeborstels, looprubber of boxbedekking, bij ons ben je op het goede adres. Samen bepalen we wat jij belangrijk vindt om zo het beste plan voor jouw melkveebedrijf te maken!

Wil jij meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stalventilatie

Een goede stalomgeving is van het grootste belang. Niet alleen melkvee, maar ook het jongvee heeft behoefte aan veel frisse lucht. Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat ventilatie bijdraagt aan een snellere groei, betere gezondheid en een hogere melkgift.

Koeborstels

De flexibele koeborstel biedt comfort voor de koe, ook op moeilijkbare bereikbare plaatsen. Door het unieke ontwerp bereikt de borstel de favoriete plekken van de koe nog beter. De borstelharen hebben de juiste lengte en stugheid om de bloedsomloop te stimuleren en houden de koe tegelijkertijd schoon en rustig.

Looprubber, stalmatten en matrassen

Een comfortabele ligplaats is van het grootste belang voor een gezonde koe en optimale melkgift. Bij een vrije keuze zal een koe 60% van haar tijd liggend doorbrengen. Bovendien zal ze diverse keren, 15 tot 20 keer, gaan staan om te vreten en/of te drinken en vervolgens weer te gaan liggen. Daarom moet een ligplaats voldoen aan hoge eisen qua ruimte, grip, comfort en hygiëne.

Onze ToerBoertiek, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00