DeLaval OptiDuo™ voeraanschuifrobot schuift aan en ververst jouw rantsoen.

Schuif het voer niet alleen aan, maar ververs het ook met DeLaval OptiDuo. In plaats van het voer samen te persen, mengt de OptiDuo het opnieuw waardoor het aantrekkelijk is voor de koeien. Ideaal voor bedrijven waar één keer per dag gevoerd wordt

Geïnteresseerd in de mogelijkheden van onze voeraanschuifrobot?

De belangrijkste voordelen van de DeLaval OptiDuo™ voeraanschuifrobot

Hoger productiviteit

De unieke vijzel van de OptiDuo mengt het ruwvoer terwijl het naar het voerhek teruggeschoven wordt. Het voer wordt dus ververst en is hierdoor aantrekkelijker voor koeien, waardoor de opname stijgt en de melkproductie toeneemt

Vaker en meer voeropname

24/7 vers voer beschikbaar

Meer melk

Efficiënter werken

Handmatig voer aanschuiven is een zware tijdrovende taak, die vaak overgeslagen wordt bij drukte. De OptiDuo werkt dag en nacht en altijd precies op tijd.

Bespaart tijd

Minder zwaar werk

Altijd regelmatig aanschuiven

Verbeterd dierwelzijn

OptiDuo ververst het voer en verdeelt het gelijkmatig aan het voerhek. Het uitsorteren neemt af. Dit leidt tot minder stress voor met name rang lage koeien.

Koeien komen vaker naar het voerhek

Actievere koeien, beter koeverkeer

Mindere competitie aan het voerhek

Minder voerresten

Omdat eerder uitgesorteerd voer niet zomaar weer teruggeduwd wordt naar het voerhek, neemt het uitsorteren af en is er minder restvoer. De tijd voor restvoer opruimen neemt af.

Aantrekkelijker voer over de hele dag

Kan verschillende voersoorten aan

Past zich automatisch aan grote hoeveelheden aan

Werkt veilig

Het betrouwbare navigatiesysteem met inductielijn zorgt ervoor dat de OptiDuo altijd is waar hij hoort te zijn. Als OptiDuo tegen een vast voorwerp, persoon of dier rijdt, stopt hij meteen en start opnieuw als het weer veilig is. De vijzel neemt geen voorwerpen op maar duwt ze voor zich uit.

Betrouwbaar navigatiesysteem

Stopt automatisch door veiligheidssensoren

Start automatisch als het weer veilig is

Grote hoeveelheden en alle voersoorten

Een uniek kenmerk van de OptiDuo is de Adaptive Drive: hij past zijn rijgedrag aan. Niet alleen qua snelheid, maar indien nodig verandert hij ook van spoor om het voer altijd netjes voor de koeien te krijgen.

Past rijgedrag aan aan de hoeveelheid voer

Past rijgedrag aan aan de voersoort

Meer flexibiliteit betekent minder stops

De OptiDuo in actie!

Documenten

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval Voerstation

Productiegericht voeren per koe voor optimale resultaten

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

VMS V310 – Kramer – De Knipe

Bij Familie Kramer zijn 2x VMS V310 geïnstalleerd. Deze meten de progesteron in de melk en helpen bij het vruchtbaarheidsmanagement. Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

E100 Draaimelkstal – De Koe – Molkwerum

Bij Familie De Koe is de eerste 40 stands E100 Draaimelkstal geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

8x VMS V300 – Jellema – Smallebrugge

Bij Familie Jellema zijn de melkrobot en melkstal gecombineerd tot een systeem: Batchmelken. Maar liefs 8 VMS V300 melken de koeien tweemaal daags. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00