Bij DeLaval DelPro™ Farm Management draait het allemaal om jou.

Jij stelt jouw managementdoelen vast en DelPro zorgt ervoor dat je alles bij de hand hebt wat nodig is om jouw plannen uit te voeren, de voortgang te volgen en zo nodig jouw plannen aan te passen. Ook geeft DelPro je attenties en analyses om op het juiste pad te blijven.

Met dit doel brengt DelPro de vele gegevensbronnen binnen jouw bedrijf bij elkaar en verwerkt en analyseert het alle gegevens om waardevolle informatie en rapporten te creëren, die je helpen bij de uitvoering van je werk. Met een scala aan toepassingen die jou helpen al die mogelijkheden te benutten zet DelPro gebruiksvriendelijkheid centraal in alles wat het te bieden heeft.

Vragen over ons DeLaval DelPro™ programma?

De 5 belangrijkste pijlers voor bedrijfsmanagement

Of je nu koeien, schapen, geiten of zelfs buffels melkt, DelPro biedt het verwerkingsvermogen waarmee alle gegevens die je ontvangt van melken, voersystemen, geïntegreerde sensoren, dieren, vastgelegde gebeurtenissen en observaties worden verwerkt tot bruikbare informatie. Dit helpt je om betere beslissingen te nemen, die op hun beurt weer tot betere resultaten leiden.

Melken

Melken is het moment van de waarheid voor jouw melkveebedrijf. Het resultaat van elke handeling wordt altijd afgemeten aan de kwaliteit en kwantiteit van de melk. Met dit systeem is het mogelijk de hoogst mogelijke melkproductie op jouw bedrijf te halen

Gedetailleerde productieprestaties voor dier, groep en veestapel

Live melkinformatie bij de hand

Plannen voor de toekomst

Voeren

Voer vormt een groot aandeel in de kosten van de melkproductie. DeLaval DelPro™ is een belangrijk hulpmiddel om ervoor te zorgen dat het verstrekte rantsoen correct is, zodat jij meer kunt produceren met minder. We weten dat het belangrijk is om de koeien efficiënt te voeren.

Voerstrategieën voor krachtvoer instellen van afkalven tot afkalven

De voeropname van de dieren bewaken

Verbeteren van de kpi’s op het gebied van voeren

Het voer managen

Vruchtbaarheid

Melkveehouderij is niet mogelijk zonder vruchtbaarheid te beheren. Een goede voortplanting draait om timing. Het succes van jouw bedrijf wordt mede bepaald door het drachtig krijgen van jouw dieren. Dit begint met het opsporen van tochtige koeien.

Compleet vruchtbaarheidsoverzicht an jouw veestapel

Bepaal op een effectieve manier welke koeien tochtig zijn

Betere resultaten met kpi-management

Diergezondheid

Gezonde dieren zijn van essentieel belang voor de kwaliteit van de melk, een hoge melkgift en de duurzaamheid van jouw bedrijf. We delen jouw passie voor gezonde dieren en het leveren van melk van hoge kwaliteit

Complete registratie van de gebeurtenissen met betrekking tot de gezondheid van de dieren
Gecombineerde gezondheidsgegevens – geïndexeerd
Voorbereiding op gezondheidscontroles
Breng structuur aan in jouw beslissingen en acties

Prestaties

Meer doen met minder. Dat is altijd al een uitdaging geweest. Met DeLaval DelPro™ heb je toegang tot een nieuw niveau van rapportage en analyse om die uitdaging het hoofd te bieden. Wij denken dat de enige mogelijkheid om jouw bedrijf compleet te managen en snelle beslissingen te nemen die jouw bedrijf efficiënt maken, is om jouw bedrijf op één plaats aan te kunnen sturen.

Verbeterde werkprocessen
Alle gegevens over het melken
Compleet overzicht

Melken is het moment van de waarheid voor jouw melkveebedrijf

Het resultaat van elke handeling wordt altijd afgemeten aan de kwaliteit en kwantiteit van de melk. Dit geldt ongeacht welk soort systeem je gebruikt, aangezien alle DeLaval melksystemen aan DelPro™ gekoppeld kunnen worden.

Voer draait om balans

Voer vormt een groot aandeel in de kosten van melkproductie. DeLaval DelPro is een belangrijk hulpmiddel om ervoor te zorgen dat het verstrekte rantsoen correct is, zodat jij meer kunt produceren met minder.

Melkveehouderij is niet mogelijk zonder vruchtbaarheid te beheren. Een goede voorplanting draait om timing.

Dit betekent dat jij direct toegang nodig hebt tot al jouw diergegevens. Ook moet de informatie zo worden gepresenteerd dat jij makkelijk kunt zien wat er moet worden gedaan om jouw voortplantingsdoelen te halen

Snelheid is essentieel

Gezonde dieren zijn van essentieel belang voor de kwaliteit van de melk, een hoge melkgift en de duurzaamheid van jouw bedrijf.
Hoe sneller jij een gezondheidsprobleem kunt vaststellen en behandelen, hoe sneller het herstel en hoe kleiner normaal gesproken de invloed op de productiviteit zal zijn. Daarom is DelPro ontwikkeld om snelle en nauwkeurige informatie over gezondheid van dieren te verstrekken

Doe meer met minder

Meer doen met minder, dat is altijd al een uitdaging geweest. Met DeLaval DelPro™ heb jij toegang tot een nieuw niveau van rapportage en analyse om die uitdaging het hoofd te bieden.

Documenten

DeLaval DelPro Farm Management

Applicaties

DelPro Farm™ Manager

DelPro Farm Manager geeft informatie weer die door DelPro vastgelegd, verwerkt en geanalyseerd is, zodat jij de activiteiten op jouw bedrijf makkelijk, via één eenvoudig te gebruiken programma, kunt bewaken

Dashboard voor een compleet en snel overzicht

Eenvoudig aan te passen aan jouw wensen

Eenvoudige gebruikersinterface

DelPro ™ Companion

Altijd in verbinding met jouw dieren. DelPro Companion is een hulpmiddel om acties met jouw koeien makkelijker, sneller en nauwkeuriger uit te voeren en vast te leggen.

DelPro™ Remote Farm Connection RFC

Met DelPro Remote Farm Connection kun jij Delpro Farm Manager openen waar je ook bent. Je kunt ook toegang op afstand mogelijk maken voor veeartsen of adviseurs en het betekent ook dat het DeLaval team ondersteuning op afstand kan bieden. Dit betekent dat zij je kunnen helpen met aan DelPro gerelateerde vragen, maar ook kunnen zij je adviseren bij problemen met je melksysteem.

Toegang op afstand

Veilig en toegankelijk

Ondersteuning op afstand

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

De OptiDuo™ en RS450

Op zoek naar nog meer gemak en flexibiliteit naast de VMS™ V300? Neem de RS450 mestrobot. Met verschillende schuifmaten past die altijd in jouw stal en zorgt hij voor een schonere stal, wat resulteert in een betere klauwgezondheid en verzeker je een goede loop op de melkrobot.

Of neem de OptiDuo™ voeraanschuifrobot. Met behulp van deze jongen is voer aanschuiven verleden tijd. Hij zorgt er niet alleen voor dat het voer voor het voerhek beter beschikbaar is voor je koeien, wat resulteert in een hogere voeropname, maar ook dat de koeien de melkrobot vaker bezoeken. Dat alles leidt uiteindelijk tot meer melk in de tank. Op die manier kun jij nog meer halen uit je VMS™ V300!

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval Voerstation

Productiegericht voeren per koe voor optimale resultaten

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

VMS V310 – Kramer – De Knipe

Bij Familie Kramer zijn 2x VMS V310 geïnstalleerd. Deze meten de progesteron in de melk en helpen bij het vruchtbaarheidsmanagement. Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

E100 Draaimelkstal – De Koe – Molkwerum

Bij Familie De Koe is de eerste 40 stands E100 Draaimelkstal geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

8x VMS V300 – Jellema – Smallebrugge

Bij Familie Jellema zijn de melkrobot en melkstal gecombineerd tot een systeem: Batchmelken. Maar liefs 8 VMS V300 melken de koeien tweemaal daags. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00