Voorkom hittestress bij jouw koeien met behulp van DeLaval Stalventilatie.

Een goede stalomgeving is van het grootste belang. Niet alleen melkvee, maar ook uw jongvee heeft behoefte aan veel frisse lucht. Talloze onderzoeken hebben aangetoond dat ventilatie bijdraagt aan een snellere groei, betere gezondheid en een hogere melkgift. Met onze unieke ventilators en een plan proberen we een zo’n goed mogelijk stalklimaat te realiseren in jouw stal!

Hoge luchtsnelheid garandeert directe koeling

Uniek ontwerp met gerichte luchtstroom werk

Zeer robuuste en duurzame behuizing

Onderhoudsarme en zuinige motor

Geïntreseerd in een vrijblijvend ventilatie plan voor jouw stal?

De belangrijkste voordelen van de DeLaval Stalventilatie en Cow Cooling

Stalventilator DDF1200

Het unieke ontwerp en de speciale ventilatorbladen zorgen voor een gerichte worp met een hoge luchtstroom waardoor je hittestress voorkomt en toch minder ventilatoren nodig heeft. Tevens zorgt deze combinatie ervoor dat de ventilatoren zeer geluidsarm zijn. De DFF1200 is er in 2 uitvoeringen met IE3 klasse motoren van 0,8 kW en 1,2 kW.

Hoge luchtsnelheid garandeert directe koeling

Uniek ontwerp met gerichte luchtstroom

Gericht om de koe te koelen

Gratis vrijblijvend advies hoe ze het beste in jouw stal kunnen hangen

Frequentieregelaar MFS

Om de snelheid van meerder ventilatoren te regen en een optimale efficiëntie te bereiken, gebruikt DeLaval een Frequentieregelaar MFS (Multiple Fan Speed). De ventilator draait trapsgewijs wat resulteert in minder energieverbruik, tot wel 50%! Het systeem kan automatisch draaien op temperatuur of handmatig.

Geen afgeschemde kabels nodig

Traploze regeling voor ventilatoren

Verlengt de levensduur van de ventilatoren

Cow Cooling

Het Cow Cooling systeem is geschikt voor zowel conventioneel als voor automatische melksystemen. Het is van groot belang om de bezoeken aan de VMS in de warme zomers op peil te houden en tegelijkertijd ook het moeilijkste met een automatisch melksysteem. Verliezen door hittestress kunnen oplopen tot wel 25% en ook de vruchtbaarheid wordt zwaar belast. Het koelen van de koe met behulp van een grove druppel aan het voerstek vermindert de stress op het lichaam en zorgt dat zij blijft vreten bij warmere dagen.

Helpt hittestress voorkomen, stimuleert koeien te blijven vreten

Houdt VMS bezoek op peil

Automatische besturing op basis van luchtvochtigheid en temperatuur

Stalventilatie en Cow Cooling in de praktijk!

Documenten

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

De OptiDuo™ en RS450

Op zoek naar nog meer gemak en flexibiliteit naast de VMS™ V300? Neem de RS450 mestrobot. Met verschillende schuifmaten past die altijd in jouw stal en zorgt hij voor een schonere stal, wat resulteert in een betere klauwgezondheid en verzeker je een goede loop op de melkrobot.

Of neem de OptiDuo™ voeraanschuifrobot. Met behulp van deze jongen is voer aanschuiven verleden tijd. Hij zorgt er niet alleen voor dat het voer voor het voerhek beter beschikbaar is voor je koeien, wat resulteert in een hogere voeropname, maar ook dat de koeien de melkrobot vaker bezoeken. Dat alles leidt uiteindelijk tot meer melk in de tank. Op die manier kun jij nog meer halen uit je VMS™ V300!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval Voerstation

Productiegericht voeren per koe voor optimale resultaten

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

VMS V310 – Kramer – De Knipe

Bij Familie Kramer zijn 2x VMS V310 geïnstalleerd. Deze meten de progesteron in de melk en helpen bij het vruchtbaarheidsmanagement. Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

E100 Draaimelkstal – De Koe – Molkwerum

Bij Familie De Koe is de eerste 40 stands E100 Draaimelkstal geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

8x VMS V300 – Jellema – Smallebrugge

Bij Familie Jellema zijn de melkrobot en melkstal gecombineerd tot een systeem: Batchmelken. Maar liefs 8 VMS V300 melken de koeien tweemaal daags. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00