Met de DeLaval VMS™ melkrobot draait het allemaal om jou.

Winstgevender. Nauwkeuriger. Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. We helpen je graag een betere werkomgeving te creëren voor je werkgevers, koeien jezelf en je gezin. Met DeLaval VMS™ draait het allemaal om jou als melkveehouder. We maken melken gemakkelijker, nauwkeuriger en efficiënter met een hoger rendement.

Weten wat wij kunnen betekenen in jouw robotavontuur?

De belangrijkste voordelen van de VMS™ V300

DeLaval InSight™

De meest geavanceerde camera- en softwarecombinatie resulteert in het snelste en soepelste aansluitproces.

DeLaval PureFlow™

De ultieme voorbehandeling gescheiden van het melkproces.

DeLaval InService™

Service zoals u die nog niet eerder heeft ervaren.

DeLaval DelPro™

De meest geavanceerde camera- en softwarecombinatie resulteert in het snelste en soepelste aansluitproces.

DeLaval InControl™

De ultieme voorbehandeling gescheiden van het melkproces.

DeLaval RePro™

Geïntegreerd in de VMS V310 maakt dit van jouw melksysteem het ultieme voortplantings-managementsysteem.

De beste melktechniek ooit ontwikkeld

De VMS V300 melkrobot biedt het beste melkproces met technieken die nog niet eerder zijn getoond. Daarmee behaal je efficiënte voordelen bij elke melkbeurt van de koe. Elke koe wordt gemolken naar haar individuele behoeften en capaciteit. Hiermee behaalt elke koe een volledig rendement.

InSight™

Als je een DeLaval VMS V300 in bedrijf bekijkt, zijn er twee zaken die onmiddellijk opvallen: hoe rustig de koeien zijn en hoe soepel en koevriendelijk de arm keer op keer onder de koe beweegt voor het voorbehandelen, reinigen, melken en nabehandelen van de spenen. DeLaval InSight™ maakt dit allemaal mogelijk.

Een koevriendelijke, snelle en nauwkeurige melkrobotarm. Een robotarm die het totale melkrpoces veen sneller, nauwkeuriger en efficiënter maakt. Deze prestaties worden mogelijk gemaakt door een samenspel tussen camera, hardware en de meest geavanceerde software ooit gezien op een melkveebedrijf.

Zelflerend

Nauwkeurig sprayen

Zelfreinigend

PureFlow™


Een goed melkproces begint allemaal met de voorbehandeling. DeLaval PureFlow reinigt niet alleen de spenen, het bereidt de koe ook voor op het melken. Dankzij de unieke transparante beker, waarin je het schoonmaken goed kunt zien, wordt elk kwartier optimaal gestimuleerd voor een hoge melkstroom, korte melktijd en efficiënt gebruik.

De voorbehandeling vindt plaats op een gescheiden circuit met een apart opvangvat, volledige gescheiden van het melkproces. Na het melken wordt DeLaval PureFlow beker volledig doorgespoeld en gereinigd.

Volledig gescheiden voorbehandelcircuit

Intensieve reiniging voor betere hygiëne

Optimale stimulatie voor maximale melkstroom

Waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, uzelf en uw gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

Documenten

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

De OptiDuo™ en RS450

Op zoek naar nog meer gemak en flexibiliteit naast de VMS™ V300? Neem de RS450 mestrobot. Met verschillende schuifmaten past die altijd in jouw stal en zorgt hij voor een schonere stal, wat resulteert in een betere klauwgezondheid en verzeker je een goede loop op de melkrobot.

Of neem de OptiDuo™ voeraanschuifrobot. Met behulp van deze jongen is voer aanschuiven verleden tijd. Hij zorgt er niet alleen voor dat het voer voor het voerhek beter beschikbaar is voor je koeien, wat resulteert in een hogere voeropname, maar ook dat de koeien de melkrobot vaker bezoeken. Dat alles leidt uiteindelijk tot meer melk in de tank. Op die manier kun jij nog meer halen uit je VMS™ V300!

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval Voerstation

Productiegericht voeren per koe voor optimale resultaten

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Recent opgeleverde projecten

VMS V310 – Kramer – De Knipe

Bij Familie Kramer zijn 2x VMS V310 geïnstalleerd. Deze meten de progesteron in de melk en helpen bij het vruchtbaarheidsmanagement. Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

3x VMS V300 – Clemens – Waskemeer

Bij Familie Clemens werden 2x VMS Classic ingeruild voor 3x VMS V300. Naast nog meer arbeidsverlichting is deze keuze vooral gemaakt om weidegang te kunnen toepassen op het bedrijf. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

8x VMS V300 – Jellema – Smallebrugge

Bij Familie Jellema zijn de melkrobot en melkstal gecombineerd tot een systeem: Batchmelken. Maar liefs 8 VMS V300 melken de koeien tweemaal daags. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00