In de machine kamer

Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is in de machinekamer op jouw bedrijf? Of het nu gaat over: vacuümpompen, reinigingsautomaten of melk-luchtafscheiders, bij ons ben je op het goede adres. Samen bepalen we wat jij belangrijk vindt om zo het beste plan voor jouw melkveebedrijf te maken!

Wil jij meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Vacuümsysteem

Vacuüm is de drijvende kracht achter de productie van kwaliteitsmelk. DeLaval heeft een compleet programma vacuümpompen en aanverwante apparatuur voor alle omstandigheden.

Reinigingsautomaten

Grondige reiniging is een sleutelbegrip voor het leveren van kwaliteitsmelk. De reinigingsautomaat controleert automatisch alle essentiële factoren van het reinigingsproces, zoals watertemperatuur, reinigingsmiddel, tijd en waterverdeling en verzekert op deze manier een optimale reiniging van je melkinstallatie met minimaal gebruik van water, reinigingsmiddel en energie.

Meer weten?

Melk-luchtafscheiders

De melk-luchtafscheiders van DeLaval zijn zodanig ontworpen dat optimale hygiëne wordt gewaarborgd. Alle modellen worden automatisch gereinigd via de melkleiding.

Meer weten?

Onze ToerBoertiek, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00