Koeling

DeLaval levert koelsystemen die speciaal ontwikkeld zijn voor het koelen, opslaan en beschermen van melk op melkveebedrijven. Voedselveiligheid is één van de uitdagingen waar we in de melkveehouderij mee te maken hebben. DeLaval gelooft in het creëren van oplossingen om jou te helpen bij het aangaan van deze uitdaging. Melk zit in het DNA van DeLaval. Als leverancier van melkwinningsapparatuur weten wij als geen
ander hoe het is om hoge kwaliteit melk vers te houden en te bewaren. Daarmee beschermen we gelijk de rentabiliteit van jouw melkveebedrijf.

Wil jij meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Koeltanks

Met onze kwalitatief hoogwaardige en volledig roestvaststalen koeltanks zullen we nooit de goedkoopste zijn, maar wel keer op keer weer bewezen de beste! Leverbaar in diverse soorten met verschillende maatvoeringen maakt dat onze koeltank nieuw, maar ook gebruikt een gewild product is.

Meer weten?

Warmteterugwinning

Elke Kilowatt aan productkoeling bij DeLaval geeft je meer dan deze Kilowatt aan warmte terug. Het DeLaval warmteterugwinningssysteem is ongekend efficiënt en uniek als het gaat om rendement. Wanneer je hoge eisen stelt aan uw koel- en warmte-installatie waarbij kosten centraal staan zijn wij jouw partner. Naast het besparen van directe kosten en het verhogen van comfort werk jij direct aan de verduurzaming van jouw eigen bedrijf.

Als enige systeem direct 50 water vanaf start koelmachine zonder opwarmtijden.

Geschikt voor traditioneel en robotmelken, evenals industriële koeling met en zonder voorkoeling

Geschikt als ondersteuning voor CV-verwarming en boilervoedingen

Vele varianten mogelijk, altijd passende oplossing van eenvoudig tot zeer uitgebreid

Meer weten?

Platenkoelers

Wij bieden een breed scala aan platenwisselaars voor iedere toepassing, van automatische tot traditionele melksystemen en van rvs tot titanium platen voor de industrie. Onze platenwisselaars hebben een unieke constructie waarmee elke druppel product, gegarandeerd minimaal twee keer zijn warmte kan overdragen of juist opnemen voor het de platenwisselaar verlaat. Dit maakt de DeLaval platenwisselaar tot de meest rendabele wisselaars beschikbaar op de markt. Ook komen onze platenwisselaars in aanmerking voor de EIA.

Zeer grote range, van veehouder tot industrie

Zowel water als ijswaterkoeling of combinatie mogelijk

Ontworpen voor voorkoeling evenals Inline verwarmen

Volledig demontabel voor inspectie

Van 100 tot 14.000 liter per uur

Meer weten?

Onze ToerBoertiek, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

VMS V310 – Kramer – De Knipe

Bij Familie Kramer zijn 2x VMS V310 geïnstalleerd. Deze meten de progesteron in de melk en helpen bij het vruchtbaarheidsmanagement. Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

E100 Draaimelkstal – De Koe – Molkwerum

Bij Familie De Koe is de eerste 40 stands E100 Draaimelkstal geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

8x VMS V300 – Jellema – Smallebrugge

Bij Familie Jellema zijn de melkrobot en melkstal gecombineerd tot een systeem: Batchmelken. Maar liefs 8 VMS V300 melken de koeien tweemaal daags. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00