Melkstallen

DeLaval biedt een reeks melkstallen die zijn afgestemd op de behoeften van jou en je bedrijf. Elke melkstal is zo ontworpen dat jij en je dieren zich altijd comfortabel en veilig voelen. Ons uitgebreide onderzoek en onze ontwikkeling staan garant voor een snel, efficiënt en grondig melkproces, vanaf het moment dat uw koeien de melkstal binnenkomen tot het moment dat ze de melkstal weer verlaten.

Wil jij meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Parallel melkstallen

DeLaval Parallel melkstal P2100

P2100 combineert hoge capaciteit met gebruiksgemak, koecomfort en flexibiliteit. De stal is voorzien van een frontuitgang en een schuifhek bij de ingang. Indexering op lage druk zorgt voor een goede koe positionering en goede bereikbaarheid van het uier.

DeLaval P500 melkstal

De DeLaval Melkstal P500 vertegenwoordigt een belangrijke vernieuwing in de parallel melkstallen. Het is een geheel nieuwe benadering om jouw koeien rustig, snel en efficiënt door het melkproces te loodsen met de volgende nieuwigheden.

DeLaval Solidex

De Solidex Pro parallel melkstal is ontworpen om vlot en comfortabel te melken. De stal heeft een hoge capaciteit zonder de nadelen van een frontuitgang. Solidex kent een grote flexibiliteit wat betreft de uitvoering en is modulair opgebouwd, zodat deze voor elk bedrijf passend samengesteld kan worden.

Visgraat melkstallen

DeLaval Visgraat melkstal 50 graden

De visgraat 50 graden is een ideale stal voor middelgrote tot grote bedrijven waar capaciteit en werkcomfort belangrijk zijn. Door de 50 graden opstelling zijn de looplijnen kort.

DeLaval Visgraat melkstal 30 graden

De visgraat 30 graden is een ideale stal voor een middelgroot bedrijf waar overzicht en werkcomfort van belang zijn.

Flex 40 melkstal

De Flex 40 melkstal is een renovatie melkstal waarbij een klassieke 30 graden visgraatopstelling wordt omgebouwd tot een 40 graden melkstal. Hierbij wordt de koestand verbreed, de melkput wordt smaller en het aantal koeien wordt groter. Deze renovatie oplossing is maatwerk en elke stal moet van tevoren zorgvuldig opgemeten worden om na te gaan of de Flex 40 oplossing mogelijk is.

MidiLine™ Swingover melksysteem

DeLaval MidiLine™ ML2100

Geen enkel melkstel kan voldoen aan alle behoeften van de huidige melkveehouderij. Dat is de reden waarom DeLaval een breed gamma aan ontwerpen, melkstroomcapaciteiten, materialen, tepelvoeringen, gewichten en gebruiksartikelen aanbiedt om te voldoen aan jouw specifieke behoeften.

DeLaval MidiLine™ ML3100

Op het gebied van melkmeters biedt Als DeLaval je het breedste programma momenteel op de markt aanwezig. Wil jij ICAR-goedgekeurde melkmeting en monstername? Kies jij voor gewichtsmeting of heb je liever optische melkmeting? DeLaval biedt je de oplossing de het beste bij jouw bedrijf past.

Onze ToerBoertiek, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00