In de melkstal

Nieuwsgierig wat er allemaal mogelijk is in de melkstal op jouw bedrijf? Of het nu gaat over: melkstellen, melkmeters of melkpuntbesturing, bij ons ben je op het goede adres. Samen bepalen we wat jij belangrijk vindt om zo het beste plan voor jouw melkveebedrijf te maken!

Wil jij meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Melkstellen

Geen enkel melkstel kan voldoen aan alle behoeften van de huidige melkveehouderij. Dat is de reden waarom DeLaval een breed gamma aan ontwerpen, melkstroomcapaciteiten, materialen, tepelvoeringen, gewichten en gebruiksartikelen aanbiedt om te voldoen aan jouw specifieke behoeften.

Melkmeters

Op het gebied van melkmeters biedt DeLaval je het breedste programma momenteel op de markt aanwezig. Wil jij ICAR-goedgekeurde melkmeting en monstername? Kies jij voor gewichtsmeting of heb je liever optische melkmeting? DeLaval biedt je de oplossing de het beste bij jouw bedrijf past.

Melkpuntbesturing

DeLaval melkpuntbesturing geeft je de volledige controle over het melkproces, met één druk op de knop. De MPC’s zorgen voor comfortabel, vlot en zorgvuldig melken en zijn te combineren met diverse DeLaval melkmeters, melkgiftindicatoren en melkstellen.

Onze ToerBoertiek, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00