Melkmeters

Neem de volledige controle over jouw melkproductie

Meer weten over ons aanbod in melkmeters?

Ons aanbod in melkmeters

Melkgiftindicator FI7

De FI7 melkgiftindicator maakt gebruik van infraroodtechnologie en heeft geen bewegende delen. De melkgift per koe is duidelijk digitaal afleesbaar en de dagelijkse melkgiftgegevens helpen bij het bewaken van de diergezondheid, bij rantsoenveranderingen, het signaleren van de tochtigheid en het bepalen van de selectiestrategie.

Infrarood optische meettechnologie

Geen bewegende onderdelen

Onderhoudsarm

Display op de meter

Zeer compact

Melkmeter MM27BC

Het compacte en solide ontwerp van de MM27BC doorstroommelkmeter maakt gebruik van infraroodtechnologie en heeft geen bewegende delen. Hierdoor is het meetproces zeer betrouwbaar en wordt de melkstroom niet belemmerd. Het heldere LED-display is zelfs van een afstand gemakkelijk af te lezen en geeft duidelijke en nauwkeurige waarden voor de melksnelheid, melkgift en melktijd.

ICAR-goedgekeurd

Infrarood optische melkmeter met monstername

Geen bewegende onderdelen = onderhoudsarm

Display op de melkmeter

Bloeddetectie, geleidbaarheidsmeting en kick-off (i.c.m. DelPro)

Melkstroomindicator FI2

Deze melkstroomindicator werkt betrouwbaar en bijna onzichtbaar op de achtergrond. Een ongecompliceerde melkstroomindicator die zich in de praktijk heeft bewezen, met een doordacht ontwerp dat gemakkelijk schoon is te houden.

Bewezen betrouwbaarheid

Ongevoelig voor schuim en lucht

Geen elektrodes in de melkstroom

Melkmeter MM15

De MM15 weegt de melkstroom nauwkeurig en is ongevoelig voor verstoringen door luchtinslag of melkstroom. De meter heeft een transparante, robuuste constructie, de melk stroomt altijd naar beneden zonder gehinderd te worden. Deze beproefde melkmeter voor melkgiftregistratie en bemonstering kan eenvoudig worden gekalibreerd en onderhouden.

ICAR-goedgekeurd

Weegt de melk, ongevoelig voor lucht en schuim

Geen elektrodes in de melk

Bewezen betrouwbaarheid

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval Voerstation

Productiegericht voeren per koe voor optimale resultaten

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

VMS V310 – Kramer – De Knipe

Bij Familie Kramer zijn 2x VMS V310 geïnstalleerd. Deze meten de progesteron in de melk en helpen bij het vruchtbaarheidsmanagement. Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

E100 Draaimelkstal – De Koe – Molkwerum

Bij Familie De Koe is de eerste 40 stands E100 Draaimelkstal geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar foto’s van het afgeleverde project.

8x VMS V300 – Jellema – Smallebrugge

Bij Familie Jellema zijn de melkrobot en melkstal gecombineerd tot een systeem: Batchmelken. Maar liefs 8 VMS V300 melken de koeien tweemaal daags. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00