DeLaval Flexibele Koeborstel SCB zorgt voor gelukkige koeien en dus een tevreden veehouder.

De flexibele koeborstel SCB bereikt meer plaatsen van de koe dankzij het verticale ontwerp. Denk hierbij aan de flanken, staartinplant, rug, kop en nek. Door zijn wendbaarheid, zorgt de DeLaval koeborstel SCB voor een optimaal borstelresultaat, wat de bloedcirculatie stimuleert. De koeboerstel zorgt voor tevreden (melk)veehouders, omdat hun koeien tevreden zijn

Verbetert de prestaties van de kudde

Houdt de koeien rustig en schoon

Gepatenteerde dubbele draaibeweging

Automatische veiligheidsfuncties

Bewezen prestaties

Wil jij ook een koeborstel in jouw stal?

De belangrijkste voordelen van de DeLaval Flexibele koeborstel SCB

Verbetert de prestaties van de kudde

Onderzoek heeft aangetoond dat comfortabele en tevreden koeien meer melk produceren. De DeLaval koeborstels versterken het natuurlijke verzorgingsgedrag en helpen de gezondheid van de huid, de bloedsomloop en de vekoeling in de zomer te verbeteren. Hierdoor kan mastitis worden teruggedrongen en de melkproductie worden verhoogd.

Houdt de koeien rustig en schoon

Een koeborstel op de juiste plaats in de stal kan het koeverkeer bevorderen, doordat de koeien ermee door de stal heen worden geleid. Daarnaast kan een borstel worden gebruikt om de concurrentie tussen koeien bij de waterbaken en voerzones te verminderen. De koe kan elk jeuken- of vuil plekje veilig door de borstelharen laten wegschuren of wegmasseren.

Gepatenteerde dubbele draaibeweging

Koeien houden van de gepatenteerde dubbele draaibeweging van de SCB, omdat de borstel op plaatsen kan komen waar andere borstels niet kunnen komen.

Automatische veiligheidsfuncties

De SCB is maximaal beveiligd tegen overbelasting door de ingebouwde temperatuur- en weerstandssensoren in de motor en kan zowel op een paal als aan een muur worden bevestigd.

Bewezen prestaties

Met de gepatenteerde dubbele draaibeweging zorgt de Delaval koeborstel voor een optimaal borstelresultaat, die de bloedcirculatie stimuleert. Al ruim 18 jaar toont de koeborstel van DeLaval zijn prestaties wereldwijd.

De koeborstel in actie!

Documenten

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

De OptiDuo™ en RS450

Op zoek naar nog meer gemak en flexibiliteit naast de VMS™ V300? Neem de RS450 mestrobot. Met verschillende schuifmaten past die altijd in jouw stal en zorgt hij voor een schonere stal, wat resulteert in een betere klauwgezondheid en verzeker je een goede loop op de melkrobot. Of neem de OptiDuo™ voeraanschuifrobot. Met behulp van deze jongen is voer aanschuiven verleden tijd. Hij zorgt er niet alleen voor dat het voer voor het voerhek beter beschikbaar is voor je koeien, wat resulteert in een hogere voeropname, maar ook dat de koeien de melkrobot vaker bezoeken. Dat alles leidt uiteindelijk tot meer melk in de tank. Op die manier kun jij nog meer halen uit je VMS™ V300!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval Voerstation

Productiegericht voeren per koe voor optimale resultaten

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00