DeLaval Evanza™ melkstel, het meest efficiënte melkstel ooit door ons ontwikkeld betekent meer melk, gezondere uiers, met minder arbeidsinspanning.

DeLaval Evanza™ melkstellen melken niet alleen sneller, ze zijn ook bewezen beter voor de koeien, ergonomischer voor de melker en beter voor jouw bedrijfsrendement. Het is verreweg het meest doorontwikkelde melkstel, waar meer dan 130 jaar ervaring in melke is gecombineerd tot dit revolutionaire concept.

Wil jij het Evanza melkstel vrijblijvend uitproberen?

De belangrijkste voordelen van het DeLaval Evanza™ melkstel

Waarom is het beter?

Meer melk, gezondere uiers, met minder arbeidsinspanining

Omdat eerder uitgesorteerd voer niet zomaar weer teruggeduwd wordt naar het voerhek, neemt het uitsorteren af en is er minder restvoer. De tijd voor restvoer opruimen neemt af.

In minder dan 1 min. alle 4 cartridges vervangen

Tot 7% kortere melktijd**

4x langere levensduur korte melkslang**

Tot 9.3% hogere melkstroom**

2x langere levensduur van de cartridge**

Tot 58% kortere servicetijd**

Tot 92% verbeterde speenconditie**

Tot 83% minder luchtzuigen**

DeLaval TopFlow™

Minder luchtzuigen en kortere melktijd

De unieke DeLaval TopFlow™ technologie kan omgaan met de hoogste melkstromen en ondersteunt een goede uiergezondheid. Op onze testbedrijven ervaren we tot 7% kortere melktijd met tot 83% minder luchtzuigen tijden het melken. Het melkstel is licht van gewicht, goed gebalanceerd en heeft ergonomische gripzones. Dit alles resulteert in eenvoudig aansluiten, vierkant uitmelken en een positieve bijdrage aan de ergonomie van de melker.

DeLaval Turn&Milk™

Sneller vervangen van de cartridge en korte melkslang

Het DeLaval Turn&Milk principe van Evanza maakt vervangen simpel en minder tijdrovend: Door de revolutionaire cartridgeconstructie gecombineerd met het Clover design kunnen tepelvoeringen in een fractie van de normale wisseltijd vervangen worden. In minder dan één minuut kunnen alle 4 de cartridges worden gewisseld. Ook de korte melkslang kan eenvoudig worden vervangen door middel van een bajonetaansluiting. Dit bespaart je kostbare tijd en kosten.

DeLaval Clover™ cartridge

Verbeterde melkprestaties

De Delaval Clover™ tepelvoering is uniek in zijn soort. Het combineer teder melken met uitmuntende melktechnische eigenschappen, in één tepelvoering

DeLaval Evanza™ melkstel

De toekomst van melken begint hier

Documenten

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval Voerstation

Productiegericht voeren per koe voor optimale resultaten

DeLaval OptiDuo™

Niet alleen aanschuiven, maar ook opnieuw mengen

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

20x Evanza – Wartena – Grou

Bij Familie Wartena is de melkstal voorzien met 20x nieuwe Evanza meklklauwen. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

2×10 Solidex – Van de Avoird – Delfstrahuizen

Bij Familie Van de Avoird is een 2×10 Solidex geplaatst. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

2×20 P500 – Dooper – Sondel

Bij Familie Dooper is de eerste 2×20 P500 geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00