Ons aanbod in melkstellen, altijd een passend voor jou

Het meest efficiënte melkstel ooit door ons ontwikkeld, betekent voor jou meer melk, gezondere uieres, met minder arbeidsinspanning.

Meer weten over DeLaval Evanza™?

Ons aanbod in melkstellen

Harmony™ melkstel

Sinds de introductie van het Harmony melkstel staat deze naam synoniem voor een hoge melkstroom, een zachte behandeling van de koe en gebruiksvriendelijkheid. De lichte tepelbekers en de kwalitatief hoogwaardige materialen zorgen voor een ideaal gewicht, zonder dat dit ten koste gaat van de duurzaamheid. De Harmony is een kilo lichter dan de traditionele melkstellen. De gepatenteerde DeLaval Top Flow-technologie resulteert in een ultrasnelle melkafvoer

Melkstroomcapaciteit < 15 l/min

Inhoud melkklauw van 360 ml

Binnendiameter melkafvoernippel 16 mm

Gewicht van 1,65 kg

DeLaval Top-Flow

Melkstel MC31 & MC31HD

Het melkstel MC31 kan grotere melkstromen verwerken dan de meeste andere melkstellen met onderafvoer. De melkklauw 250 ml (MC31) en 380 ml (MC31HD) bevat een grote melkafvoer waarmee grote melkstromen efficiënt en veilig worden verwerkt en plugvorming en impact worden voorkomen.

Melkstroomcapaciteit < 12 l/min

Inhoud melkklauw van 250 ml/380 ml

Binnendiameter melkafvoernippel 16 mm

Gewicht van 2,65 kg

Onderafvoer

Harmony Plus™ melkstel

Harmony Plus™ heeft vele voordelen die het melken gemakkelijker maken. Het asymmetrische klauwontwerp past perfect bij de natuurlijke vorm van de uier, waardoor luchtzuigen en afzakken van het melkstel minder voorkomen. Door de gepatenteerde TF-(Top-Flow) technologie van de melkklauw heeft het Harmony Plus™ melkstel de capaciteit voor hoogproductieve melkkoeien.

Melkstroomcapaciteit < 15 l/min

Inhoud melkklauw van 450 ml

Binnendiameter melkafvoernippel 16 mm

Gewicht van 1,7 kg

DeLaval Top-Flow

Melkstel MC53

De MC53 heeft alle eigenschappen van het Harmony melkstel, maar is uitgevoerd met roestvaststalen bekers. Dit kan een voordeel zijn bij bepaalde rassen of in situaties met minder gunstige slanggeleiding. De nippelloze aansluiting van de tepelvoering zorgt voor een onbelemmerde melkdoorstroming naar de melkklauw. Dit zorgt voor een stabiel vacuüm tijdens de gehele melkcyclus.

Melkstroomcapaciteit < 15 l/min

Inhoud melkklauw van 360 ml

Binnendiameter melkafvoernippel 16 mm

Gewicht 2,1 kg

DeLaval Top-Flow

Melkstel MC73

Het DeLaval melkstel MC73 heeft een robuuste, roestvaststalen behuizing en staat garant voor een betrouwbare werking bij continu melken. Dit duurzame melkstel is uitgerust met onze gepatenteerde TF-technologie (DeLaval Top Flow); een ontwerp zonder nippels waarmee zeer grote melkstromen kunnen worden verwerkt met minimale vacuümschommelingen.

Melkstroomcapaciteit < 15 l/min

Inhoud melkklauw van 350 ml

Binnendiameter melkafvoernippel 16 mm

Gewicht van 2,35 kg

DeLaval Top-Flow

Melkstel MC93

De MC93 heeft alle eigenschappen van het Harmony Plus melkstel, maar is uitgevoerd met roestvaststalen bekers. Dit kan een voordeel zijn bij bepaalde rassen of in situaties met minder gunstige slanggeleiding. Het asymmetrische ontwerp sluit precies aan op de natuurlijke vorm van de uier, waardoor het melkstel minder snel afglijdt of losraakt. De tepelvoeringen beschikken over een lip met een zachte textuur en een nippelloze verbinding.

Melkstroomcapaciteit < 15 l/min

Inhoud melkklauw van 450 ml

Binnendiameter melkafvoernippel 16 mm

Gewicht van 2,2 kg

DeLaval Top-Flow

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval Voerstation

Productiegericht voeren per koe voor optimale resultaten

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

20x Evanza – Wartena – Grou

Bij Familie Wartena is de melkstal voorzien met 20x nieuwe Evanza meklklauwen. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

2×10 Solidex – Van de Avoird – Delfstrahuizen

Bij Familie Van de Avoird is een 2×10 Solidex geplaatst. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

2×20 P500 – Dooper – Sondel

Bij Familie Dooper is de eerste 2×20 P500 geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00