Melkpuntbesturing

Volledige controle over het melkproces, met één druk op de knop

Meer weten over de mogelijkheden in jouw melkstal?

Ons aanbod in melkpuntbesturing

Melkpuntbesturing MPC580

De MPC580 melkpuntbesturing zorgt voor snel en efficiënt melken als standalone unit. In combinatie met de MM27BC melkmeter en een koppeling met DelPro™ ondersteunt de MPC580 zelfs nog meer functies. Het detecteert bloedsporen en afwijkingen bij het uitmelken en zorgt voor een ICAR-goedgekeurde meting van de melkgift en melkgeleidbaarheid. Deze gegevens worden geregistreerd in het veestapelmanagementsysteem.

Melkpunt MP150

Hoewel de MP150 eenvoud uitstraalt, heeft het veel handige extra functies om het melken te versnellen. De MP150 is volledig instelbaar en aangepast aan jouw veestapel. Om het eenvoudig te houden hoeft de gebruiker slechts één knop te bedienen. Van begin tot eind geven de verschillende kleuren van de controle LED duidelijk en direct attenties weer en in welke melkfase de koe zich bevindt. De MP150 is een standalone melksysteem.

Melkpunt MP400

Dit elegante automatische afnamesysteem bestaat uit twee knoppen. De slanke aluminium behuizing beschermt de interne componenten en zorgt voor een rustige en betrouwbare werking. ComfortStart is hierin standaard: bij optillen van het melkstel wordt deze meteen vrijgegeven om direct aan te kunnen sluiten. Het melkpunt is instelbaar met o.a. vacuümvertraging en melkstroomgestuurde Duovac-functie. De MP400 is een standalone melksysteem.

Melkpunt MPC680

Deze melkpuntbesturing behoort tot de absolute top waar het gaat om het bedienen van de melkstal. Met de robuuste MPC680 leg je vanuit de melkstal contact met DelPro Farm Manager. Relevante waarschuwingen worden getoond op een gekleurd LED-display, zodat de melker onmiddellijk actie kan ondernemen als dat nodig is. Je kunt de MPC680 op alle melkpunten installeren, of op een centraal punt om de MPC580’s aan te sturen. De MPC680 kan los gemonteerd worden, in een bovenkabinet of in een rvs zuil.

Melkpunt MPC780

Het MP780 melkpunt beschikt over dezelfde functies als de MPC680 waarbij de afnamecilinder en Comfort Start volledig geïntegreerd zijn in een duurzame roestvaststalen behuizing. Het melkpunt werkt probleemloos en is eenvoudig te reinigen. De MP780 kan in nieuwe installaties en voor renovatie van bestaande melkstallen toegepast worden.

Gemakkelijk en snel jouw benodigdheden bestellen

Reiniging & Hygiëne
Melkproductie van hoge kwaliteit vereist regelmatige reiniging van jouw DeLaval VMS™ V300 zowel inwendig als uitwendig. Met verschillende producten die al vele jaren succesvol worden gebruikt en die getest en geschikt bevonden zijn voor DeLaval VMS™ V300, helpen wij graag mee aan een goede reinigingsroutine om hoogwaardige melkkwaliteit en vermindert risico op bacteriegroei in de melk installatie te realiseren. Alles om jouw VMS™ V300 zo lang mogelijk te laten draaien!

Boerderijbenodigdheden
Naast het leveren van producten voor reinigen en hygiëne kunnen wij ook een ruim assortiment boerderijbenodigdheden aanbieden voor jouw melkveebedrijf. Van filters tot tepelvoeringen, afrastering tot werkkleding en optimalisatie van het voermanagement tot producten voor de best mogelijke behandeling om jouw kudde gezond, sterk en productief te houden. Eigenlijk alles wat je nodig bent om jouw melkveehouderij op een hoger niveau te brengen en je VMS™ optimaal te laten presteren.

DeLaval VMS V300, waarom is het beter?

Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u om een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, jijzelf en je gezin.

Elke koe kan worden gemolken volgens haar individuele behoeften.

Spray raakt 99% van de spenen.

Meer dan 3500kg melk per dag.

10% meer capaciteit

99.8% aansluitresultaat

Tot 50% sneller aansluiten.

32% verbetering van het inseminatiegetal

Koecomfort

Iedereen weet dat de basis van een goedlopend melkveebedrijf allemaal begint bij een gezonde veestapel. Gezonde koeien leven langer, presteren beter, kosten minder en leveren vooral voor jou als veehouder minder stress en veel meer werkplezier op. We helpen graag mee dat allemaal te bereiken. Van stalmatten tot roosterrubbers en van koeborstels tot ventilatoren. Alles wat nodig is om er voor te zorgen dat jouw koeien gezond en wel zijn en op die manier optimaal presteren!

Onze ToerBoertieker, specialist in een rijdende winkel

Naast een goedwerkende robot is het ook belangrijk dat deze goed onderhouden wordt met de juiste verbruiksartikelen. Omdat voorkomen beter is dan genezen, kan naast onze servicemonteur ook onze ToerBoertieker langskomen. Op die manier halen we samen het maximale uit jouw VMS™ V300 melkrobot!

Geen zorgen over beschikbaarheid van de dagelijkse verbruiksgoederen

Preventief werken om gezondheidsproblemen te voorkomen

Een ruim assortiment, passend bij uw bedrijfsvoering

Buitengewoon succesvolle combinatie

DeLaval Voerstation

Productiegericht voeren per koe voor optimale resultaten

DeLaval VMS™ V300

Het beste melkproces met de nieuwste technieken

DeLaval Koeborstel

Deze flexibele koeborstel stimuleert de bloedcirculatie

Onze opgeleverde projecten

20x Evanza – Wartena – Grou

Bij Familie Wartena is de melkstal voorzien met 20x nieuwe Evanza meklklauwen. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

2×10 Solidex – Van de Avoird – Delfstrahuizen

Bij Familie Van de Avoird is een 2×10 Solidex geplaatst. Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

2×20 P500 – Dooper – Sondel

Bij Familie Dooper is de eerste 2×20 P500 geleverd in de Benelux. Daar zijn we natuurlijk harstikke trots op! Kijk hier naar de foto’s van het afgeleverde project.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00